Partners in crime…

Partners in crime…

av -
1508
Alex (Vår chef i World Class Ungern), Ulf och jag.

 

 

 

I förra veckan var jag på ett seminarie med mitt jobb World Class Czech Republic och vår grundare Ulf Bengtsson,samt vår chef från Budapest Alex. Ulf var den som höll en motivations föreläsningen inför ett stort Europeiskt bolag och dess 50-tals ledare och han föreläste om sin livs resa och hur han ser på hälsa och träning.

Bolaget jag jobbar för World Class historia startades 1983 (året jag föddes) i Stockholm av den före detta kroppsbyggaren Ulf Bengtsson. Hans vision var att skapa en plats där alla kan utveckla sin hälsa och sitt välmående genom styrketräning. World Class har utvecklats mycket under sina 30 år och erbjuder idag ett enormt utbud av träningsformer i över 20 länder i Europa.

Ulf är en fantastisk intressant person att jobba med, vi håller inte med varandra alltid och har högt i tak. Hans entreprenöriska sätt verces mitt effektiva och organiserade följa-upp och komma framåt ledarskap går varandra på nerverna minst ett par gånger i veckan. Vi kan skratta åt det emellan åt och vi kan säga vad som helst till varandra faktiskt. Vi kommer båda från idrottens värld och vinnarskallarna är på hos oss båda. Egentligen är vi en perfekt kombo och bästa förutsättningar för att vi vassaste partners in crime i Europa. Han är en 60 årig man, jag en 30 årig kvinna, han är diplomaten och jag är ångvältet utan tålamod som ångar på. Han är oftast the good guy och jag ät the bad guy. Hans sätt att läsa människor är unikt och jag lär mig varje dag av honom i detta. Han har en förmåga att kliva in ett möte och möte upprörda personer och med sin lugna och trygga röst har han fått personerna att tänka i andra banor väldigt snabbt. Nästan så jag inombords ler lite förundrade hur han gör det där?! Hans record är stort bakom sig, kroppsbyggare rankad i världen som 6:a som bäst i flera år, författare till flera böcker, visionär och skapar av ett globalt bolag World Class.

Föreläsningen blev väldigt lyckad och företagsledarna kunde dra många paralleller från idrottslivet till yrkeslivet. När vi lämnade den fina golfanläggningen så kändes det som Ulf hade pumpat upp samtliga inför att nå deras mål i bolaget 2015 och även deras personliga hälsomål hade någon höjts avsevärt efter att hört Ulf, så’n är han nämligen, han lämnar avtryck efter sig vart han än går…

Ulf mitt i sitt föredrag
Ulf mitt i sitt föredrag
Vackra golfanläggningen i Brno
Vackra golfanläggningen i Brno
Ulf när han var som bäst i sin bodybuildningskarriär
Ulf när han var som bäst i sin bodybuildningskarriär

 

 

 

 

Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar