Överraskningsfest i Stockholm!

Överraskningsfest i Stockholm!

av -
1086
What happens in the elevator stays in the elevator...

I helgen fick jag vara lite hemlig och tänka mig för med allt vad det gäller sociala medier…jag var nämligen bjuden på en överraskningsfest till min vän Eva som då så klart inte hade en aning om det hela. Två av våra fina vänner Ida och Cissi hade gått ut en inbjudan i en sluten grupp på FB och jag bokade en biljett till Stockholm direkt så klart! Ibland när man bor så som jag gör, lite långt bort från sina vänner så kan man lätt känna sig utanför och bortglömd, så jag vet väldigt glad över denna inbjudan!

Eva älskar att fylla år, mer än någon annan jag känner och hon gillar även att låtsas att fylla år vissa dagar på året fastän att hennes födelsedag redan varit för ett par månader sedan…Som när hon var i Prag och hälsade på min med vår gemensamma vän Anna, varje resturang eller bar vi gick in på, så skulle vi låtsas att Eva fyller år. Så det sjöngs Happy Birthday och tårtor med ljus kom in till ”födelsebarnet”. Det var bara det att detta var i Oktober månad, Eva fyller alltså då år i Mars som bekant… :)

Hur som helst jag har inte sett Eva på ett par månader och försökte undvika henne på social medierna när jag landade på Arlanda, då tänkte jag checka in som vanligt på Fb, men nehäpp det gick inte…Jag landade på fredagen och festen var på lördagen, både fredag och lördag på stan i Stockholm så försökte jag smyg allt i hopp om att inte råkas mötas på stan. För vad skulle jag säga då liksom, normalt sätt hade jag hört av mig och nu stod jag i Stockholm i så fall med Eva framför mig och naturligt skulle frågan vara; varför har du inte hört av dig? Jag drömde t o m på natten till lördagen att jag träffade på henne på stan.

Eva hade ingen aning om Ida&Cissis planer och var lite besviken på att hennes pojkvän inte ville äta middag med henne hemma, han hade sagt de skulle ut och äta. Eva gillar inte att gå ut och äta och var lite lätt stött över detta. Evas pojkvän lurade in Eva i Cissis underbart fina lägenhet och det tog bara några sekunder innan hon satte igång och klaga på att hon inte vill ut och äta och ännu värre hon misstänkte att henne pojkvän lurat med henne på Melodifestivalen…Vi började sjunga ”Ja, må hon leva” innan hon klagade alltför mycket på sin stackars man som hållit masken i över 2 veckor…

11077799_10153243283446392_466871123_n

Hon blev glad, förvånad och det tog ett tag innan det sjönk in för henne! Kramade om alla och viftade med händerna samtidigt som hon undrade hur detta gick till,

Kvällen var supertrevlig med massa god mat som Cissi & Ida styrt upp och sedan avrundade vi kvällen på FOU, kul med lite nattklubb för mig. Det är ont on bra nattklubbar i Prag kan jag säga!

Stort tack till alla trevliga människor som var en perfekt av gamla ansikten och nya bekantskaper och så klart ett STORT tack till festfixarna!

IMG_3855

Nu är jag tillbaka i Prag, men laddar redan för nästa helg i Stockholm igen!

 

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar