Gårdagen var en dag som från morgon till kväll bestod av resor, som ni hajade i mitt förra inlägg. Vi kuskade runt i svearike och besökte det ena köpcentret efter det andra. Det låter kanske lyxigt men det är det inte! 

Min man älskar det, det ger honom dagligen chansen att få prata och knyta nya kontakter. Jag, å andra sidan föredrar att socialisera på mina egna villkor och i lagom dos. Jag är inte en ensamvarg men har absolut inget emot att spendera tid enbart med mig själv och gärna med en bra bok! Kan därför helt och hållet slå fast att resande säljare, det är inte för mig!

Idag har det varit kaos här hemma hos mor & far där jag tillbringar de närmsta dagarna för julbak! Mina tre syskonbarn kom efter förskolan och det har varit full rulle ända fram till hämtning. Bakning, lekar, promenad i det ruskiga vädret och lite mer lek. Naturligtvis avslutar vi det hela med lite surmulna miner och gråt. Imorgon kommer dom igen och stannar till lördag så det ska bli intressant och se hur jag hanterar det, jag är en person som behöver sömn och gärna mer än 8 timmar…

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar