EM-guld, EM-guld, EM-guld…

EM-guld, EM-guld, EM-guld…

av -
1178
Nervöst i förlängningen
Line ups...
Line ups…

Jag hade möjligheten att se EM-finlen mellan Sverige och Portugal i Europeiska Mästerskapen som spelades i Tjeckien. Hela staden var fylld med blå och gula tröjor igår, det var helt magisk känsla och så mäktigt när nationalsången spelade. Jag satt på en VIP läktare med massa kostymklädda män som skrev i sina papper (talangscouter). Bara jag som satt i min landslagströja och hejade vilt. Sverige började riktigt nervöst och spelade med väldigt lite självförtroende. Portugal tog för sig och kom runt på kanterna gång på gång. Första halvlek var jag orolig för hur det skulle gå. men sedan i andra halvleks så började det vända. Sverige var på gång, de blå och gula tröjorna syntes överallt både på plan och på läktarna. Stämningen var magisk!

Efter 90 minuter blev det förlängning, 2 x 15 min och jag hoppades faktiskt på straffar, det är grym men så otroligt spännande…

Laganda...
Laganda…

Portugal hade gjort alla sina byten redan efter 70 minuter vilket var lite märkligt. De svenska spelarna såg mycket starkare ut i förlängnings och vi hade ett jätteläge att avgöra på, men bollen gick lite över målet…

Alla vi svenska Fans på läktaren...
Alla vi svenska Fans på läktaren…

Straffarna ja det var makalöst, går inte att beskriva, men till slut vann vi!!!

Firande fortsatte på Prague gator in på småtimmarna och mitt glädjehus på min video när vi avgjorde straffarna hade inga gränser!

Jag älskar fotboll på alla sätt och vis och att se denna matchen gör att jag bara vill snöra på mig skorna och spela själv igen!!

Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar