Walk and talk

Walk and talk

av -
526

D-vitaminer i massor, peeling över hela kroppen av all sand och långa långa promenader längs stranden! En helt enkelt ljuvlig energisamlande och insiktsfull vecka! Mycket planerande och många tankar och ideer gällande vårt cafe och även många samtal kring relationer och allt vad en relation bär med sig. Det blir så tydligt på något sätt när man hamnar mitt ute i Atlanten, på en liten ö med många människor, par som gör precis samma saker som en själv dag ut och dag in. Frukostrutinen, solningsrutinen, lunchrutinen….man börjar verkligen fundera över meningen med livet.. Och att höra vågorna, se de få kämpande otroligt färgranna växterna som kämpar sig genom sanden, fåglarna och vildhundarna som avslappnade lapar sol och njuter i sanden och värmen. Tack livet för allt du ger mig! Jag tänker inte kalla denna vecka för semester, jag tänker bara njuta av att ännu en dag skiner solen och värmer min själ och paketerar in energin som ska flöda i min kropp när jag möter vintern och snart våren hemma igen! Kärlek och solstrålar från mig!

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

1714

1560

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar