Traditioner väcker minnen

Traditioner väcker minnen

av -
960

Nu har vi tillbringat 4 dagar i stugan och jag kan väl säga att det har varit lugnt och skönt, och faktiskt mena det. Och ändå nu när jag sitter här i solen, fortfarande kvar i stugan, och reflekterar över dessa dagar så har det hänt otroligt mycket…inom mig! Traditioner med familjen väcker så mycket inom mig, väcker minnen, väcker förståelse och väcker känslor. Jag blir påmind om hur våra traditioner varit, och hur de förändrats och hur vi förändrats med dem. De val vi har gjort i livet som gör att vi sitter tillsammans, just vi, här och nu och hur vi möts här och nu. Vad lätt det kan vara att gå in i det som varit och följa gamla mönster och vad lätt det kan bli att fly iväg in i det som ska bli! Den jag är här och nu, är just den jag är! Och känslorna som kommer till mig i mötet med familjen de känner jag just nu, utan krav och förväntningar på att jag ska egentligen känna något annat. Och när jag märker att jag börjar kompromissa med mig själv, då tappar jag mig själv och stänger av. När jag är med min familj vill jag inte vara avstängd, jag vill vara sann mot mig själv och med ett öppet hjärta!

Tarzans första möte med mina älskade stugsvanisar

Njuter i eftermiddagssolen med ett glas bubbel och Tarzan leker med igelkotten
   
Matasvanarnatraditionen!
 
Dagens meditationskort
   

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

35

1741

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar