Skönt att hitta ord

Skönt att hitta ord

av -
1811

Nu har det gått många dagar och nätter sedan jag skrev sist! Sedan jag skrev ner orden i mitt huvud, stannade upp, öppnade upp och lyssnade på alla meningar, åsikter, dömanden i mitt huvud. Lika längesen som jag lyssnade på min kropp, kände efter vad den försökte kommunicera. Ett slags vakum, en slags bubbla av ständig sysselsättning, prestation, kontroll och perfektionistbeteende har tagit över mig, eller har jag tillåtit ta över mig! Jag har släppt mina gränser, släppt min vila, min omtanke, min lyhördhet för vad jag behöver. Jag har stängt av antennerna inåt, försökt fokusera utåt, med övertygelsen att slippa gå in, öppna mina dörrar och tappa kontrollen, känna efter, känna under, möta rädslorna. Jag har slutat andas, andas djupt, ner till magen och känslorna, mitt omedvetna. Jag har överlevt, jag ser, jag hör, jag gör. Jag vill, vill så mycket, men ändå vet jag inte riktigt vad jag vill? Jag vet att jag älskar, men jag är rädd att bli älskad. Jag vet att jag känner men ändå så är det enklare att inte känna. Jag vet att jag längtar, söker, finner och längtar mer. Jag vet att jag vill mer, så mycket mer och har svårt att stanna i nuet, stå stadigt på denna mark. Jag är älskad, jag har känslor, hela tiden, och jag tränar på att vara här och nu. I närvaro, öppen, utan dömanden, med kärlek.

 

Girls night out!
  
Hälsade på underbara Anna Spendrup med familj i Sörnäset en helg nu i september! El och vattenfritt men skratt, kärlek, bastu och vin värmde!:)
    
Senaste kampanjen för KappAhl
  
Underbara Sara Young fyllde år och jag fixade maten! Hemmadisco och karaokekväll!
  
Mitt älskade nystan Tarzan
  
Och Vida såklart!
  
Lagar middargar till Meghan Currie nu när hon är på besök i Stockholm i några dagar! What an amazing woman! Totally intune with her body!
  
Mer och mer nyttiga bakverk dyker upp hos oss på Lilla Ekot!
  
Rawfood catering
  
Utsikten från vår balkong ikväll:)
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

236

1072

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar