Saknar ord

Saknar ord

av -
1326

Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Ord ord, ord, bara ord, meningar, som inte finns i mitt huvud just nu. Efter några dagar med full ordaktivitet, påhittade meningar, påhittade sanningar, så låter jag äntligen kroppen tala, till mig. Tillåter tröttheten, tillåter tyngden av min kropp, avslappningen och släpper pressen, prestationen, och vilar, mina fötter, mina ben, mina ögon och min hjärna. Känner istället kraften som burit mig de senaste dagarna, släppa taget om mig, pierca hål på mig som om jag vore en luftfylld ballong som svävat runt och försökt haka fast vid något träd, vid någon gren, utan att bli piercad, platt, tom och falla till marken. Men idag, denna söndag, 6 dagar sedan vi öppnade cafeet, så vilar jag/vi och tillåter luften att gå ur! Storstädar, sover, trimmar Tarzan, rensar ur, sover lite till och äter lite. Vilar och rensar, för att på något sätt börja på nytt, igen, imorgon, på Lilla Ekot, med nya möten, intryck och ord.

 

Fick fantastiska blommor och gratulationer på öppningsdagen! Träffade min kusin Maria för första gången då hon kom förbi med mina favoritblommor och en härlig kram! Så glad att äntligen få träffa henne! Och så otroligt att Lilla Ekot blev mötesplatsen.
  
Sakta sakta så blir vårt lilla cafe som hemma!
  
Så tacksam över alla besök!
          
På onsdagen var jag på studentutspring! mina gamla elever som jag följt hela deras gymnasieresa tog studenten och självklart ville jag vara där och fira dem och deras resa! Världens finaste och underbaraste människor! Tack för att jag fick tillbringa så många fina stunder med er! Ni finns alltid i mitt hjärta!
  
Tarzan nytrimmad och utan tovor och dreadlocks!
  
Spenderade torsdagskvällen i humlan och fotade med en vän och fantastisk konstnär Vincent De Montleau. han har designat superfina armband bland annat! Tycker att vi konstnärer ska stötta varandra och samarbeta mer!
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

182

1794

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar