Relationerna i mitt liv

Relationerna i mitt liv

av -
816

Ny vecka, ny måndag, ny energi! Har spenderat många timmar med att titta på ”Gifta vid första ögonkastet” denna helg! En sådan bra serie! Så välgjord och nyttig på så många sätt! Har till och med tittat fler än en gång på avsnitten för varje gång ser jag något nytt, hör jag något nytt, reflekterar jag över något nytt.

För det mesta handlar ju faktiskt om relationer, i livet, till andra och relationen till oss själva. Och att ta sig ut ur sin egna bubbla och uppleva sig själv med nya ögon är ju faktiskt ganska svårt. Och jag kan verkligen känna vikten av stödet jag har runtomkring mig, jag kan känna så mycket uppskattning av att människor vill vara med mig, stötta, umgås, prata, vara tysta, bara vara. Dessa relationer är så viktiga i mitt liv och jag känner så mycket glädje och tillit att de relationer som jag har i mitt liv alla har ett syfte, en gåva och en plats. Att kunna vara sig själv såklart men också att kunna utmana varandra, tillåta varandra att erfara på sitt egna sätt, acceptera varandra, respektera varandra och vara sårbara tillsammans i olika skeenden i livet är den finaste gåvan vi kan ge varandra. Att alltid se till sig själv och stanna med sig själv, och förstå att det egentligen alltid handlar om mig själv och inte den andre när jag dömer. För jag tror att det är den utvägen som är den enklaste, som gör minst ont. Så tack, tack för att jag måste ta omvägar ibland och att det är helt ok, tack för att jag vågar hoppa, hoppa för att jag känner mig trygg nog att det blir nog bra ändå, på något vis, tack för att jag får uttrycka mig och att det kan bli fel, och det är helt ok för det finns inget rätt eller fel, tack för alla skratt alla tårar, för det är så skönt att kunna känna och dela tillsammans. Tack för att jag vågar visa mina svaga sidor, för de kan bara göra mig starkare. Tack för att jag får känna mig ensam, så att jag kan känna mig enad.

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar