Plötsligt händer det, om och om igen!

Plötsligt händer det, om och om igen!

av -
860

Det är härligt det här med att säga JA! Säga ja till det jag mår bra av, ja till det jag vill göra, ja till att måla, skapa och vara kreativ, säga ja till mig själv helt enkelt! Och tänk att det kan vara så svårt ibland. Hur gamla mönster, vanor, rutiner och tankar, tankemönster styr min vardag och de val jag gör.

Att välja och ta beslut kan vara svårt och oftast så inkluderar man en stab av människor och vad man tror dessa människor har för tankar och känslor kring mina beslut?…Vilken påhittad historia man kan få ihop! Vilken sanning man kan skapa, bara av mina egna tankar! Då är det dags att stanna upp kolla om dessa påhittade tankar stämmer?! Göra en verklighetscheck! Kan jag verkligen veta vad andra tycker, tänker och känner innan det ens har hänt, innan beslutet ens har tagits? Nej det kan jag inte, och det enda jag kan göra egentligen är att gå till mig själv, vad tycker, känner jag? Och om jag behöver, fråga detsamma till de jag tror kommer bli påverkade av mina beslut.

Idag har varit ”en beslutets dag”!

Vilka möbler, vilka färger, hur vill vi att vårt café ska vara? Miljön, kunderna, maten, drycken…Så många beslut!!

Då är den enda knapp jag kan trycka på hos mig själv, det är tillitsknappen, magkänsleknappen, hur känner jag kring denna stol?

Det kan verka lite ”småkänsligt”, men när det ”känns” rätt så är det oftast rätt.:-) och såklart, måste man vrida och vända, tänka kring det praktiska, kundgrupp, kostnad osv…Och tappa det helt, och gå tillbaka för att sedan gå till vänster och åka en liten omväg, tre, fyra varv i rondellen innan man verkligen vet att nu, nu kan jag , vi vara lugna och nöjda med de beslut vi tar! Och det är ju den här kreativa processen som jag älskar!!!

(null)

(null)

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

263

1837

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar