Nattsudd och sudda bort orden i mitt huvud

Nattsudd och sudda bort orden i mitt huvud

av -
1333

Ibland så är det svårt att sätta ord på saker och ting. Jag känner själv hur jag krånglar till det i mitt huvud och börjar nästan på något sätt manipulera mig själv. Tankar som blir till ord och som blir till någon slags sanning. Jag kan känna att det varit en bra ursäkt dock när jag låtit bli att prata och bara lyssnat, övertalat mig själv om att det blir bäst om jag är tyst och inte säger något alls. Det känns också enklare då jag inte får samma ångest eller oro att ha sagt för mycket. Men kör jag då över mig själv istället, kväver de ord som mitt huvud egentligen vill få ut, och dela med sig av? Vänder jag dem inåt istället och stannar dem någonstans i min kropp? Så många erfarenheter som jag har av att känna att” åh vad skönt det var att faktiskt sätta ord på hur jag kände” och även att det inte var så farligt att öppna upp och vara sårbar och stå upp för mig själv som jag trodde. Mina katastoftankar kring den andres respons var inte sanna och jag får bekräftat återigen att mina tankar inte behöver vara sanna. Jag har alltid tänkt att ord inte varit något som jag är bra på och istället uttryckt mig mer i mitt målande/skapande. Nu vet jag att mina ord duger lika bra som någon annans och jag kan inget annat än att ta ansvar för dem. Och vad jag inte kan göra är att styra och ta ansvar över mottagaren och dennes respons. 

  Fredagens middag blev låååång och lite nattsuddig;) men det var det värt! Här med Jessica Couet och Thomas Norström

     Lördagsmys med 3 små vovvisar! Tarzan tyckte det var så härligt att få vara nära lilla Phiphi!

  Nu börjar det närma sig, förklädena är här och på onsdag kör vi vår första catering på Strandvägen 9

  Citron och lakrits rawbollarna gick fort åt under lördagens middag! Så bra att kunna låta våra gäster vara vår testpanel. Konjaken var tyvärr lika god, så söndagen var inte så kreativ!

 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2020

1675

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar