Några bara vara dagar i stugan

Några bara vara dagar i stugan

av -
984

Sitter nu i stugan, skönt att kunna åka till denna oas och bara vara några dagar! Fantastiskt tacksam att ha den möjligheten! Det är grått och ruggigt ute, cafeet har tagit mycket plats de senaste dagarna och det känns så skönt att bara krypa under filten, tända ljus, äta burkärtsoppa och knäckebröd och titta på en film. Imorgon ska det dock bli sol och då hoppas jag att vi och hundarna kan vara ute i trädgården och mysa. Nästa vecka är det dags för den årliga Gästrikkonst rundan i Sandviken och jag har deltagit de senaste 3 åren. Men i år har jag valt att tacka nej då jag har haft mycket annat för mig. Det är svårt det här med att tacka nej ibland, man vill kunna vara med på allt! Och jag vet inte riktigt vad det handlar om, att man kan missa något, att inte få vara med, inte bli inbjuden en nästa gång? Har det att göra med en rädsla att inte få vara med, inte tillhöra gruppen? 

Denna helg ska vi iallfall bara vara vår lilla grupp/trupp;) jag, Sam, Vida och Tarzan. Och så hälsar vi även på hemma hos mina föräldrar som bor runt hörnet från stugan. Ikväll kollar vi nog på reprisen av Shes got the look tillsammans! Då får ni som tittar se en liten film som jag gjorde i somras i stugan! Varm kram! 

älskar surdegsknäcke, ost, groddar och ekosmörgåsgurka!
  
köksbordet i stugan som vi också kallar för ”sanningens bord”
  
tavlor i rosa sovrummet på mina föräldrar som unga
  
nu är iallafall snön borta!:)
  

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

179

1794

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar