Mums!

Mums!

av -
826

Ikväll kommer vår förhoppningsvis blivande kock hem till oss för att bjuda på lite ekologisk, vegetarisk mat. Vi ska äta, uppleva, prova och känna oss fram med hur vi vill att vårt café ska ”smaka”!

Nu när besluten tagits kring miljön på caféet så är det dags för besluten kring smakupplevelsen på caféet! Jag har faktiskt aldrig varit någon caféhängare, och jag tror detta beror på att jag inte äter så mycket fikabröd . Eller det fikabröd som oftast erbjuds på caféer idag! Jättestora bullar, gräddfyllda bakelser, massa socker och vetemjöl helt enkelt! Och min kropp säger nej till denna vita massa, jag mår inte bra av att stoppa dessa ingredienser i min kropp, så därför blir det oftast en kaffe med laktosfri mjölk om jag ska slå på stort på café!

Men visst vill vi erbjuda godsaker, men fyllda av nyttigheter och ekologiska råvaror som inte är besprutade! Och storleken på alla dessa godsaker behöver ju inte vara XL, utan vi ska göra smått!:-) Små smörgåsar, små rawfoodwraps, små tartletter, smått och gott helt enkelt! Och laktosfria och glutenfria alternativ såklart! Så nu har vi alltså en smakprovningsperiod framför oss! Vi ska experimentera, vara nyfikna och prova nytt, göra fel och misslyckas, prova om igen, och slänga ihop smakkombinationer man bara kan drömma om! Har ni tankar och idéer och recept så välkomnar vi dessa varmt! Varm kram så länge!

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

182

1794

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar