Mitt liv, min bok

Mitt liv, min bok

av -
2629

Många dagar på rad nu som varit fyllda av tidsförsvinnande möten och träffar och när jag igår kväll landade på rumpan i soffan och först förstår vad som hänt! Att när jag tittar på mitt nya visitkort, så står det Cafe Lilla Ekot och inte bildterapeut/scenograf. Ett nytt kapitel har börjat och jag har låtit sidorna i boken bara bläddra på! Jag har inte vikt sidan, lagt i bokmärket, jag har bara fortsatt bläddra, blad för blad, med fortsatt nyfikenhet, spänning och tillit. Dessa blad har varit helande. De människor som kommer in i mitt liv och stödläser ibland, högläsandes och med entusiasm och samma nyfikenhet, tack! Jag vet fortfarande inte hur nästa sida ser ut, och jag har inte läst de sista sidorna heller, och omslaget ser ut som det alltid gjort. 

Nedan kommer lite bilder från vårt premiärcateringuppdrag för Jaber på Strandvägen 9

         

Överväldigade över den positiva responsen och otroligt glada över att ha klarat av vårt första jobb! Vi kommer sätta igång med renovering efter valborgshelgen och hoppas på att öppna 2-3 veckor efter. Adressen är Riddargatan 20, i Stockholm och vårt cafe heter Lilla Ekot.

 

Provsmakar för fullt från olika ekologiskt inriktade leverantörer
  
  
Senaste badmodet från KappAhl. Plåtningen är från i höstas , Palma och det var otroligt roligt! Världens härligaste team!
  
Älskade Vida! Hon är som en klok gammal själ och finns alltid vid min sida. Hur kan man säga nej till den minen??!
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2074

1704

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar