Min rädsla och min längtan efter att möta den.

Min rädsla och min längtan efter att möta den.

av -
1038

Jag tror att jag har haft det svårt med att bara satsa, vara total, gå hela vägen, satsa fullt ut! Att släppa alla mina gränser, försvar, gamla ideer om mig själv och falla, helt enkelt, falla in, ner, upp in i det okända! Falla in i kärlek, falla in i tillit och falla in i hopp. Jag har alltid haft en plan b eller plan c, utifall, bara för att, tänk om… Och mina nja, kanske, men, om har alltid lämnat kvar en del av mig någon annanstans. Jag har inte riktigt varit närvarande. Jag har inte riktigt orkat, inte riktigt varit där, lyssnat, sett, tagit in det som finns kring mig. Att känna och se, på alla de nivåer, med alla de sinnen och med mitt öppna hjärta, får mig att vakna, se livet så enkelt som det är och känna tacksamheten för denna dag, dessa möten med människor, med den blomstrande våren, med vovvarna, med djuren. Vilket samspel och vilken kraft vi har inom oss! Och Tack, Jon-Henrik Fjällgren för att du delar med dig av just detta! http://open.spotify.com/track/54vaQEvMUZQdUJfArbbqXi

 

Tarzan är som en katt och älskar att klättra överallt! nyfiken liten upptäckare, sprider glädje, kärlek och älskar att springa fri!
  
Denna vackra erfarna soffa söker nytt hem! den som hämtar den på Riddargatan 20, får den!
  
Utanför cafeet möts vi av vackra blå nyanser, himmel, djur, människor och natur i samspel! Tarzans första möte med hästar!
  
Min mamma imponerar som vanligt med sina bakverk! Tur att hon går i pension snart så att hon kan komma och baka hos oss på Lilla Ekot!:)
  
Idag sa jag hejdå till min lägenhet och ett nytt kapitel börjar
  
Westermark Anjou bjöd in till en nätverksträff och Astrid Lindgrens barnbarn Malin Billing föreläste
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar