London innan och efter

London innan och efter

av -
1344

Imorgon åker jag till London! Mitt älskade fina London! Där jag bodde en stor del av mitt vuxna liv. Där jag formades på många sätt, letade efter mig själv och sökte svaren hos andra. Där jag utmanade mig själv, var hård mot mig själv och envisades med att stå stark, lyckas, visa vad jag kunde och jämförde mig. Tävlade mot andra för att bevisa för mig själv att jag dög, klarade av det jag förväntade av mig själv och ändå trodde jag kunde visa, bevisa mer! Och när jag ser idag, att den enda jag tävlade mot, var mig själv! Hur jag jämförde mig med mig själv och aldrig egentligen berömde mig själv, kände glädje och stolthet över mina prestationer. Om inte min glädje kunde kännas av dem runtomkring mig, kunde de verkligen egentligen glädjas med mig? Och hur jag lade över ansvaret på mina nära att jag ville bevisa, visa dem, att jag lyckades, dög, hade karriär, för deras skull och egentligen inte för min egna skull. Vilket fint påhitt och vilken enkel utväg, att lämna över det ansvaret, när jag egentligen borde sett mitt ansvar och känna efter vad jag egentligen själv ville. Känna med mig själv att jag är helt ok som jag är, var, och att allt skedde precis i den takt det skulle. Londontiden finns så nära mitt hjärta och imorgon får jag känna och ta på känslan igen, riktigt nära! Många minnen, många tankar och många känslor och jag ser att den tiden i mitt liv, gör att jag är där jag är nu, vem jag är nu, och jag vill inte vara någon annan, någon annanstans! 

sån himla skön känsla att slå sönder kakel!! skulle verkligen rekommendera denna aktivitet!
  
sakta men säkert börjar vi göra oss mer hemma i lokalen på Riddargatan
    
härliga stora fönster som vi kan öppna upp så inne blir ute och ute blir inne;)
 

på tisdagskvällen var Malin och jag inbjudna till Spegelsalen på Grand hotell och Borsa Vinis nätverksevent! Träffade inspirerande människor, särskilt Anette och Tuija från Lakritsfestivalen och konstnären Vincent de Montleau
   
det här är ju bara underbart! precis som vi vill att det ska vara! världens bästa ljudman och fina människa kikade förbi och kramades! tyvärr hade vi inget fika att bjuda på än!
  
cateringjobb är redan igång och idag hade vi lunchmöte gällande ett nytt spännande samarbete med denna lokal! låååånglunch i solen och ett glas vin gjorde att kreativiteten spirade!
    
denna kväll blir det att experimentera inför nästa cateringjobb. mango och nötbollar med rostade pumpakärnor med eller utan serranoskinka
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

263

1837

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar