Ibland behöver jag bara skriva av mig om mig

Ibland behöver jag bara skriva av mig om mig

av -
1153

Vaknade till solsken! Och såg en endaste klarblå himmel. Denna dag är här och möter mig, tar emot mig och det som är jag!

Efter en natt fylld av drömmar, lätt sovandes och kryp i kropp och knopp. En sådan där natt när det är svårt att hitta lugnet, tyngden i madrassen och tankar snurrar, resonemanget fyller huvudet och lösningar känns så långt borta. Och jag vaknar till slut, helt slut och tung i min kropp, stel och utan energi. Och så är den bara där, solen och den fantastiskt vackra blå himlen! Jag bara älskar himlens alla blå nyanser, från morgon till natt! Och sakta men säkert vaknar min kropp, till liv, och jag tar ett djupt andetag och tackar livet och existensen för ännu en dag här på denna planet!

Slutkörd, trött och låg, full av energi, lycklig och tacksam, allt detta går jag igenom dag och natt. Och som en gammal lärare till mig brukade påminna mig om; bakom molnen finns alltid solen!

Varma soliga kramar!

Dagens två meditationskort

  

Besökte Posh living och inhandlade rekvisita och uppläggningsfat till nästa veckas catering uppdrag
  
Det blir fokus på ekologiskt, trädgård och massa massa färg!!
  
Provar något nytt och hänger upp mina egna tavlor hemma
     

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

182

1794

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar