I am

I am

av -
1256

Vilka dagar!! I torsdags var jag och träffade en fantastisk kvinna, Alandra Napali Kai. Jag hade bokat en session med henne på Urban Om i Stockholm. Vi tillbringade nästan 90 minuter tillsammans och jag hade kunnat stanna hela dagen! Vilken kvinna! Kan nog inte uttrycka mig på något annat sätt. Hon spelade in vårt möte, vårt samtal, då det var så mycket information att ta in, bearbeta, så det är så bra att kunna lyssna igen, minnas och höra orden, meningarna på nytt, i ett annat rum. Alandra delade med sig med information kring mig och min historia och bekräftade mycket av vad jag sökt och försökt få svar på kring mig själv. Alla mina svar, minnen sitter i min kropp och min kropp är oerhört känslig. Jag blev återigen påmind om detta! 

Att dansa är min meditation! Åh vad jag ska dansa!! Dansa för mig själv, med mig själv! För det är det meditation är för mig, att vara med mig själv, i mig själv.

http://open.spotify.com/track/2LtlUU161cvUmdHUlH5YZq

Jag behöver inte sitta ner i tystnad och hålla tillbaks för att gå till mig själv. Jag kan vara så mycket mer med mig själv när jag lyssnar på underbart skön musik som jag kan hitta tillbaks till mig själv, känna min kropp och känna mig själv! 

Min bror och fru och lille Charlie hälsade på oss i Stockholm innan returen till Amsterdam. 24 timmar av promenader, vinlunch, balkonghäng, lek med hundar och dans! Dansandes tillsammans, ensamma och med oss själva!  

Vida och jag sitter nästan ihop

  

dagens meditationskort
  
Jag och min bror och hans fru Åsa
  
På väg till Arlanda, glada att vara tillsammans
  
Nyinköpta vårskor, så sköna och så roliga
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2075

1705

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar