Förväntningar på mig själv

Förväntningar på mig själv

av -
1546

Dagar, kvällar och nätter passerar. Jag försöker stanna upp och ta in, ta in allt som sker runtomkring mig, i mig, med mig, med andra, med oss. Alla upplevelser lägger sig i mig, samlas i mig och bildar ett minne, en erfarenhet, en känsla. Jag har så många ideer om mig själv, och om andra. Och självklart vill jag inte vara dömande, tycka och tänka och tro något om andra, utan mitt mål är att vara öppen, nyfiken och bli överraskad av andra! Och tänk om jag kunde ha samma inställning med mig själv!? Inte döma mig själv, utan vara öppen, nyfiken och bli överraskad av mig själv! Släppa kontrollen av mina förväntningar kring mig själv och istället invänta nästa erfarenhet, upplevelse och händelse med ett stort varmt öppet välkomnande! För vad många ideer, tankar jag tror att jag är! ”Dåligt tålamod, dålig på att laga mat, stressotålig, lat, borde träna mer, borde måla mer, borde vara mer social, gör inte tillräckligt mycket, rymmer bort i tv-tittande, pratar för mycket, är för tyst och ointressant, egoistisk och tänker bara på mig själv, glömmer bort mig själv och rymmer från mig själv och fokuserar på andra..

Varm kram och kärlek från mig! Här kommer lite bilder från de senaste dagarna! 

varje dag går vi genom humlan till cafeet på Riddargatan! Vida och Tarzan kan nog snart vägen utantill!
  
mycket att rensa och städa undan! till och med stolstädningen kan bli till en konstinstallation! vårt mål med detta cafe är ju faktiskt att vi ska skapa och ha roligt! glädje i det vi skapar!
  
kan vara riktigt skönt att få riva och slå sönder saker! ilskan finns där om vi bara tar fram den!
  
lördagen var tjejig, kvinnlig och feminin! middag hemma hos Maria Aspenbom och samtal, skratt och gråt och en massa massa dans innan sängdags!
  
måndagskvällens varma sallad. provar mycket nu och experimenterar! blev oerhört gott! spenat, savoykål, champinjoner, tomater, chevre, pekannötter och kronärtskockshjärtan
  
just nu tittar vi varje lediga stund på In treatment, sååå bra!!
 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2074

1704

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar