En dag utan jobb men ändå fullt på schemat!

En dag utan jobb men ändå fullt på schemat!

av -
736

Hela natten kändes det som om jag var i en enda dröm! När jag vaknade på morgonen var det svårt att ta sig ur drömmen! Jag var fånge, utan någon kontroll, ifråntagen mina närmaste och ständigt på flykt från de som ville döda mig! Jag var på väg mot ett koncentrationsläger och jag visste att jag skulle dö. Jag letade efter min sambo och hittade honom till slut. Vi höll om varandra och jag minns att vi sa adjö till varandra och att vi visste att vi skulle mötas snart igen, i nästa liv. Den känslan och den tryggheten jag kände då hade jag med mig när jag sedan vaknade.
Känslan av att inte ha några särskilda planer när man vaknar kan för mig kännas ganska stressande. En känsla av att jag måste prestera och vara effektiv sitter djupt inom mig. Särskilt när jag inte har några planer! Detta gör det ju såklart extra svårt att njuta av att göra ingenting och att känna att ibland kan jag vara värd att göra ingenting. Så, jag åt min frukost, jag kollade min lista för dagen och efter ca 30 min hade jag tickat av mer än hälften! Men självklart kan jag hitta fler uppgifter att lägga till;)
Min fina fina sambo, som jag lever ett slags symbiosliv med, hade bokat in ett möte för att åka och titta på ett kafe. Vi cyklade dit och fann vårt andra blivande, med mycket potetial och fantastiskt högt vackert tak, vardagsrum! Vi vill ha ett öppet hem och detta kan bli vårt andra! Att kunna välkomna människor med öppna hjärtan och föda för själen och dela med oss av varandra inspirerar oss båda!
Imorgon träffar vi ägaren! Det kan vara dags nu…att öppna ett kafe:)
Tack existensen för äventyret du ger mig!!

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2020

1675

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar