Ekolunchresearch och auktion

Ekolunchresearch och auktion

av -
674

Tillbaka till Stockholm, cyklandes i regnet och lunchat på 8t8 med nyfunnen vän och nu blir det en eftermiddag tillängnad målandet och skapandet! Passar utmärkt en grå blöt dag som denna! Passade på att handla massa gamla tavlor på loppis i Sandviken, lite skillnad på priser jämfört med Stockholm. Fantastiska ramar och en duk som jag kan måla över, ett nytt sätt att uttrycka mig på! Nu blir det 4 intensiva dagar av kreativitet innan vi återvänder till stugan över påskhelgen! Min storebror med familj hälsar på från Amsterdam så då blir det fokus på familjen!:)

Apropå familj så finns nu en av mina tavlor ”familj” på auktion via malintilja.se. Malin stöttar välgörenhetsprojektet Operation Smile och jag bidrar med en av mina tavlor! Gå in och buda!:)

Varm kram från ett blött Stockholm!! 

Tavlan ovan heter ‘Familj’ och ligger ute på auktion för Operation Smile
      
Dessa tavlor hänger i Skänkstugan på Nygårds värdshus i Täby Kyrkby

      

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

1714

1560

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar