Dags för värme och sol!

Dags för värme och sol!

av -
711

Om två dagar så sätter vi oss på planet mot Kap Verde! Äntligen dags för lite d-vitaminer och flipflops! Har aldrig varit på denna ö förr så ser fram emot att upptäcka en ny plats. Packar alltid ned backgammon för att underhålla när/om rastlösheten slår in!
Tycker om att resa, tycker om att vara på flygplatser och se möten och avsked, köpa en ny bok och känna här och nu. Försöka njuta av det här med här och nu och inte bara längta till jag kommer fram, till målet, hotellet och att packa upp, lära känna området, personal och få koll på läget! Detta är ständig träning för mig! Att när jag reser njuta av varje moment, varje stund av resan, ro ekan istället för att köra motorbåten! Varma soliga kramar från mig!

(null)

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2024

1678

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar