Bröllopsplaner!!

Bröllopsplaner!!

av -
1071

Tisdagsmood, vad nu det innebär?! Jo denna tisdag innebar det; vaknar upp till en klarblå himmel och solsken, överraskad och glad att smhi hade fel! Frukostrutinen och bädda, hundprommis rutinen! Dubbelkolla almanackan, cykla ner till Riddargatan och träffa Paolo, barista som kanske kan bli blivande kompanjon:) hoppas att han blir det efter härligt möte!:) sedan bär det av till Nacka och planerande av bröllop!! Kollar lokal, Nacka modecenter, och minns augusti som igår och den första modevisningen vi gjorde för KappAhl i programmet Shes got the look. Vilken känsla det var att gå ut på scenen, med skakande ben och icke vetandes hur många ögon som skulle titta på mig och bedöma mig?! Men det var fantastiskt häftigt och adrenalinet pumpade:) 

Och att idag vara tillbaka, se mig runtomkring, med ett annat slags adrenalin pumpandes, pirrkänslor på ett annat sätt, och fokusera på hur vi tillsammans, kan göra en stor härlig kärleksfest för att fira våra kära vänner Moa och Andreas på bästa sätt? Och jag tänker att den känslan hade kunnat finnas, även när vi gick vår första modevisning, för KappAhl, och hur den hade hjälpt mig att känna lugn, tillit och kärlek till hela processen. För det är ju ändå den ”meningen” som kommer till mig hela tiden; ” all you need is love”! 

http://www.tv4.se/shes-got-the-look/klipp/d%C3%A4rf%C3%B6r-reagerade-jessica-s%C3%A5-starkt-p%C3%A5-f%C3%B6rsta-uppdraget-2999165

http://www.tv4.se/shes-got-the-look/klipp/s%C3%A5-gick-det-f%C3%B6r-tjejerna-p%C3%A5-deras-f%C3%B6rsta-modevisning-2999180/

 

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2075

1705

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar