Bretagnebreak,borttappat bagage, blir blomstrande bilder

Bretagnebreak,borttappat bagage, blir blomstrande bilder

av -
1044

I torsdags åkte jag till Bretagne för första gången, flög med Mia för första gången, som blev av med sitt bagage, med allt sitt smink, sina verktyg, och träffade Lars, fotografen för första gången, checkade in på Yves Rochers Eko Spa för första gången och fick uppleva detta spa, i Bretagne med dessa människor för första gången! En oas, mitt ute på landet, med kärlek till naturen, växterna, miljön och familjen. Med en vilja och med passion, att vilja förändra, förbättra och utveckla. När man tänker att det är ju inte alls konstigt egentligen, att jag är just här, just nu med dessa människor, i dessa möten i denna miljö. När en känsla finns inom mig, av att höra hemma, tillhöra, förstå, avslappnad och igenkännande. Njutandes av att slappna av genom att acceptera mig själv och samarbeta kreativt, känna gemenskap och glädje att tillsammans skapa något nytt, för första gången! När den där flowkänslan infinner sig och när soluppgången väcker skratten, skrattet och när vi ståendes, springandes i fältet med daggen, i långklänning, med morgonrock, med kameran och medvetenheten om att vi kanske väcker hela hotellet, och att det är helt ok, för vem vill missa en soluppgång som denna, på ett fält i Bretagne för första gången?!

 

http://www.lagreedeslandes.com/uk/acces.php
 
 
Hela teamet, förutom Lars Jansson, fotografen;)
  
Fantastiska Mia som fixar mig och stöttar!
  
Många skratt blev det!
  
Underbart att kunna jobba i morgonrock!;)
  
Fantastiska dagar med fantastiska människor! så tacksam och fylld av energi! och det behövs nu när vi närmar oss öppningen av Lilla Ekot!
 
Det havsgröna kaklet är på plats!
  
Och mässingsdisken är redo!:)
  

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

98

1763

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar