Att tillhöra gruppen

Att tillhöra gruppen

av -
1503

Tänk vad sår kan väckas fort, vad en mening, en bild, ett sms, ett möte kan öppna såren inom oss, få oss att agera utifrån våra sår och tappa oss själva. Hur vi går in i våra trygga gamla mönster snabbt för att slippa möta våra rädslor och bryta våra mönster. Hur jag kan välja att agera utifrån mina rädslor eller välja att vara sårbar och nyfiken istället. För det är det jag gör hela tiden, väljer, gör valet att fortsätta vara rädd, och tro att jag är trygg. Eller välja att vara öppen, sårbar och möta mina rädslor. Mötet med mina rädslor gör mig ju rädd, räddare och osäkrare än att stanna i det jag vet. Och ändå vet jag att när jag är öppen, sårbar och ärlig med mig själv så blir allt så mycket enklare, lättare och ganska självklart på nåt sätt. Åh vad jag vill vara omtyckt, jag vill vara älskad, jag vill vara hjälpsam, nyfiken, duktig, superduktig faktiskt, jag vill vara god, jag vill vara stöttande, inspirerande, kärleksfull, öppen och sårbar och ärlig och social, intressant, spännande, mystisk, lugn, hjälpsam, energigivande, kreativ, inkännande!!!!ja herregud vad jag vill!!! Jag vill veta, jag vill ha svar, jag vill känna mig lugn, trygg och älskad, stark och visa mig sårbar, visa mitt hjärta. Bor verkligen alla dessa ideer i min kropp, har de ett hem där på riktigt? Eller är det påhittade små vitgråa lätta, svävande moln i mitt sinne? Svävandes fram och tillbaka, i mitt huvud utan någon som helst connection med mitt inre, min kropp och själ? Är dessa ideer ens jag? Människor i mitt liv kommer in och påminner mig, utmanar mig, frustrerar mig, gör mig faktiskt riktigt irriterad ibland och oerhört tacksam och fylld av kärlek! Att tillhöra gruppen, vara en del av något, känna sig sedd, hörd och accepterad. Så viktigt att få känna att jag är en del av en grupp, inte bli utesluten, inte vara älskad, omtyckt och den oerhörda smärtan att inse att jag faktiskt inte är en del av den gruppen, inte älskad av den gruppen, inte omtyckt och utesluten av den gruppen. Och att i all den smärtan inte gå i försvar, avspegla gruppen och agera utifrån min rädsla utan stå kvar i min sanning, min sårbarhet och fortsätta känna kärleken till mig själv! Det är att möta mina rädslor! Och det är att älska utan förväntningar och krav! Det är frihet, för mig!

 

Massa kvinnlig energi och massa skratt i lördags när vi dinerade på Papas och tog en svängom i Stockholms nattliv!
  
Plåtade för KappAhl och deras Hampton republic serie! vi var i Göteborg och regnet öste ner, så vi var tvungna att improvisera inomhus istället! alltid så roligt på plåtningarna!
  
Saknar stugan och längtar tills nästa visit!
  
Livsnjutaren Tarzan filosoferar ensam på bryggan!
  
hade redaktörerna från Blogozine på besök på Lilla Ekot en kväll. bjöd på lite smått och nyttigt!
  
   

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar