Att lyssna till sitt hjärta!

Att lyssna till sitt hjärta!

av -
947

I förrgår sa jag upp mig från mitt jobb efter 5 år, igår började jag på mitt nya, men med en känsla av att det inte kändes helt bra. När jag blev erbjuden jobbet så behövde jag mycket betänketid och när jag väl bestämt mig för att tacka nej så hade jag ändå på något sätt lyckats svara ja när jag lade på luren. Jag blev på något sätt attraherad av själva tanken av jobbet och glömde bort att lyssna till kroppen och hjärtat mitt. Denna konflikt mellan mind och kropp är för mig viktig att göra medveten och för mig känns det som är sant för mig i hjärtat och min kropp. Och för att kunna ta mig igenom alla mina uppbyggda försvar i mitt mind och öppna upp mig för min kropp och mitt hjärta så mediterar jag. Efter en känslosam gårdag och tvivel på mig själv och dömmande mot mig själv så fann jag mig själv ledsen och i sökandes av hjälp att ta beslut. Den tacksamhet att ha kloka, varma, öppna och kärleksfulla människor i min närhet är oändlig! Mitt hjärta öppnas så lätt och jag känner vad som är sant för mig genom detta stöd och villkorslösa kärlek! Efter att ha kollapsat på golvet i köket så avslutar vi kvällen vid brasan, med en stor kopp te och ett avslappnande kring alla dialoger och konflikter i mitt huvud. Egentligen är det ju ganska enkelt ändå!! Min kära kära vän frågar om jag vill följa med henne till Nynäs slott imorgon istället och leda en mindfulness kurs och mitt hjärta säger JA!! Jag har ju faktiskt inte skrivit under några kontrakt gällande jobbet och känner hur hela min energi, vår energi förändras av detta förslag! TACK för att allt blir som det ska! Tillit och ett öppet hjärta är allt jag kan ha och vill ha!
Kan dock inte låta bli att fundera på vad händer imorgon???!!
Varm kram från mig!

(null)

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

234

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar