Att ifrågasätta och utvecklas!

Att ifrågasätta och utvecklas!

av -
1226

Helt slut! Vader, fötter, huvud som ömmar, mör i kropp och knopp! Det är så mycket att få klart till Lilla Ekots öppningsdags! Så många små detaljer, så mycket att tänka på. Som att börja om från början, när man känner att detta kommer bli svårt att genomföra, det kommer nog inte gå, hur ska detta gå? Klarar jag verkligen av det här? Hur trodde jag någonsin att jag skulle kunna göra något sådant här? För det trodde jag ju faktiskt inte, att jag någonsin skulle äga ett cafe, där jag designat det och där jag själv står i köket och skapar det jag själv äter, tycker om, tror på och det som min kropp mår bra av. Där jag hänger mina tavlor, där vi har våra hundar och där vi möter människor, varje dag, med närvaro, kärlek och med glädje. För det är just därför vi gör det här, skapar denna plats, av och med glädje, för glädje och inte pga stress, press och prestation. Det kommer nog ta lite tid, särskilt nu i början, att få sig en riktigt god cappu, eller en sallad a la minute, och det är precis som det ska, och här i vårt andra hem, vårt vardagsrum, är en plats och tid för att stanna upp, mötas, andas och glädjas. Det är min dröm, vår dröm och vårt mål. Varje dag är vårt mål och vår dröm.

Imorgon är det dags för plåtning igen och denna gång bär det av till Värmdö och för tidningen Lantliv. Ingen dag är lik den andra! Varm kram denna junidag!

 

Tarzan är lika trött som oss och tror fortfarande att han är pluttisliten!
  
Råsaftexperimenterar! Denna blev supergod! Rödbetor, vattenmelon och grapefrukt
  
Kakel och hyllor på plats! Börjar kännas som ett cafe nu!:)
  
Några av mina tavlor ska hitta sin plats på väggarna också!

Marja som bakar gluten och sockerfritt kommer erbjuda sina bakverk hos oss! Vårt mål är att erbjuda så mycket ekologiskt som möjligt och utan tillsatser och inget vitt socker eller vetemjöl.

http://bakasockerfritt.se/

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar