Åk and talk

Åk and talk

av -
630

Nu är vi på väg till vår lilla oas, stugan. Och det är alltid så skönt att åka dit, om än bara för några dar. Resan dit, i bilen med vovvarna sovandes i knäet, konversationerna under resan, musiken på radion, stoppet på lokala Ica för att fylla på med gott, ja varje moment njuter jag av! Titta förbi hemma hos mor och far som bor 15 min därifrån, vovvarnas glädje när de får leverpastej av mormor! Ja jag njuter verkligen av varje liten detalj när jag besöker mina hemtrakter. Och jag tror att detta njutande troligen beror på att det är ännu en nyans i vardagen, en påminnelse om mig, min barndom, min resa och verkligen kunna se sin egna tidslinje. Tack för det jag gått igenom, tack för de beslut jag tagit och tack för de relationer jag haft och har i mitt liv! Idag skiner solen och värmer oss! Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

2020

1675

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar