Absolut första bloggandet detta år!

Absolut första bloggandet detta år!

av -
677

Måndagar brukar för mig betyda hela långa veckan framför mig och även mycket på ”bocka av” listan! Det liksom snurrar lite i huvudet och jag har inte allt på plats! Det är en extra utmaning att stanna i lugnet och låta allt ta den tid det ska! Och känna den där tilliten på att det blir som det ska och att jag kan ju faktiskt inte få allt gjort på en och samma gång! Så istället för att stressa på i huvudet, lutar jag mig tillbaks, med lillvovvarna i knäet, och vi lagar en extra god improviserad middag och öppnar ett gott rött fylligt vin och tackar denna MÅNDAG!

IMG_4634.JPG

IMG_4421.JPG

Jessica Gambhira Bergström
Född i Sandviken, cyklade överallt, cyklar fortfarande! Flyttade till London efter destruktiva tonår och bandymålvaktskarriär. Stannade 12 år i Englands huvudstad och utbildade mig inom personlig träning, inredning och arkitektur, scenografi och till bildterapeut. Vann det prestigefyllda The Linbury Prize och ett kontrakt med The Royal Court Theatre och The National Theatre. Arbetade som bildterapeut inom rättpsykiatrin. Vinner tävlingen She's Got The Look och får kontrakt med KappAhl och Mikas. Öppnar cafe på Riddargatan nu i april 2015 med fokus på ekologiska råvaror. Slutar aldrig måla och ställer ut!

Liknande artiklar

235

1809

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar