Jag har åkt raggarbil…

Jag har åkt raggarbil…

av -
2161
Cool bil, en Chavrolet från 1953!

Jag har haft en väldigt trevlig helg med blandat nöje och affärer.

Vi tog emot ”Isabella” och ”ÄggBella” här i Tjeckien som kom hela vägen från Stockholm. Två supertrevliga killar som heter Totte och Johan som körde ner henne hit. Bilen går inte mera än 70 km/h och det är lång väg ner vi Polen till Tjeckien. Killarna har gjort ett superjobb!

Bilen kan hyras via Weddingcar.se också, om man vill åka i någon roligt bil när man gifter sig, kolla in hemsidan här: Weddingcar.se

Vi kommer att använda bilen och släpet som ett pressales office för ett av våra nya anläggningar. Vi öppnar en Wellness klubb i Karlove Vary i ett fem stjärningt hotell som heter Opera Palace hotell, öppningen sker i slutet av sommaren och kommer att bli en av de coolaste Life Style resorter i Europa. Projektet är väldigt spännande att jobba med och hotellet renoveras för full, ägaren till hotellet har lagt ca 30 Miljoner Euro på att renovera upp det helt. Känns fantastiskt att World Class kommer vara en del av detta projektet.

IMG_4273 IMG_4274

Karlove Vary är en fantastiskt fin stad i Nordvästa Tjeckien och har ca 50 000 invånare. I staden finns varma källor vilkas vatten pumpas upp i olika brunnar, där man själv kan dricka ur karaktäristiska muggar. Vattnet har en temperatur av 30 – 65 grader och är mycket mineralrikt.Källan har namngett Karlsbadervatten, en alternativ benämning på sodavatten och Karlsbadersalt. Staden har bland annat en porslinsfestival och en internationell filmfestival.

När vår öppning närmar sig kommer jag att skriva mera om konceptet på anläggningen vi öppnar där, den är unik och skiljer sig från en vanligt Health club!

 

Natalia Folbrycht
Svensk-polska, bosatt i underbara Prag. Jag drivs av utmaningar & galna upptåg. Händer det inget, så ser jag till att det gör det! Före detta Elitfotbollspelare som alltid haft ett intresse för att göra affärer & upptäcka världen!

Liknande artiklar

2033

1731

annons:

Inga kommentarer

Lämna en kommentar